WorldFengur (WF) er navnet på en internasjonal database, som inneholder opplysninger om ca. 400.000 islandshest.                

WorldFengur ble etablert i år 2000, og ble dannet av Farmers Association of Iceland (FAIC) og FEIF for å konstruere en offentlig og sentral database av hester av islandsk opprinnelse plassert over hele verden.  

I WF kan du finne avstamming, bedømmelser, avkom, vurderinger, oppdretter, BLUP (avlsindeks), farger,  microchips, eierforhold  m.m.
 

I tillegg kan du søke på kåringer i alle FEIF land. Søker du for eksempel på et årstall vil du finne alle kåringene som ble gjennomført dette året. Deretter kan du klikke deg inn på de forskjellige kåringene, og deretter inn på hestene som ble vist, og få opp karakterene.  

Alle kåringene i FEIF-land, blir fortløpende oppdatert på WF. Så dersom du vil følge en kåring "live" hjemmefra, kan dette gjøres!   En annen ting å merke seg er at Island har innført spattundersøkelse av alle 5- og 6-års hingster, som stiller til kåring. Resultatet av undersøkelsen registreres i WF.

Undersøkelsen er markert med et "S" på hestens stamtavle. Rødt "S" indikerer en hest med spatt. Grønn "S" indikerer en hest uten spatt.  

Er du medlem av NIHF har du fri tilgang til WF. Ta kontakt med dem for brukernavn og passord.